Nytt för odalisque

5 years ago

Jag älskar det senaste jobbet vi gjorde för Odalisque! Vår fantastiskt vackra modell Mathilde R/Mikas är en av mina favvosar att jobba med. Fräknar och magiskt rött hår. Min inspo för hår/make-up är ganska tydlig, Brigitte Bardot. Drömfrisyren, med den delade luggen, lite rörelse i håret, fixat fast med ofixad finish, jag älskar´t. Blå ögonskugga (fortsätter vara en trend med färg på ögonen under vår/sommaren 2017) lösfransar, glow i hyn men ingen contouring eller strobing. Naturlig, fräsch hy, ännu en stor trend i vår. Fotograf var Linda Alfvegren/Agent Bauer och den fina stylingen stod Josefin Andersson/Söderberg Agentur  för.

I love the new story we did for Odalisque with the drop dead gorgeous Mathilde R/Mikas. With her freckles and amazing red hair she is one of my favorites to work with. For this job my inspiration was (as so many times before) Brigitte Bardot. Her 60ties hair is my dream hair with the parted bangs, just a little movement to the hair and a made but undone looking finsish. Blue eyeshadow (still a big trend this spring with color on the eyes) fake lashes and glow to the skin. A nice beautiful glow but otherwise natural skin, no contouring, no strobing, also a trend I love for the spring/summer. Photographer Linda Alfvegren/Agent Bauer, styling Josefin Andersson/Söderberg agentur

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info