Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Acasia Skincare ny hudvård från Sverige | January 31, 2017 | The Way We Play

Acasia skincare ny hudvård från sverige

6 years ago

Efter 30 år som hudterapeut och med över 50.000 utförda behandlingar i bagaget lär man vara fullblodsproffs på ingredienser och vad de gör med olika hudtyper. En sådan kvinna är Anna Karin Wahlberg som nu lanserar hudvårdsmärket Acasia Skincare. Anna Karin har utvecklat en okomplicerad hudvårdsserie som ska vara enkel för kunden att förstå. Produkterna kommer i tuber i stället för burkar, mer miljö samt resevänligt (jag gillar hur Anna-Karin tänker).

Serien innehåller:

Clean Cleanser, 100ml, 295 kr- Rengöringsmjölk för alla hudtyper som innehåller glycerin(främjar hudens elasticitet), rapsolja(dämpar och lugnar irritationer), E-vitamin(föryngrande egenskaper, skyddar mot fria radikaler) och nyponfröolja(främjar cellförnyelse, bekämpar fria radikaler) bla. Produkten masseras in på fuktig hy och sköljs sedan bort med ljummet vatten.

 

24 H Repair Cream 50ml, 395 kr- Stärkande, lugnande och balanserande fuktkräm som används både morron o kväll. Hudens barriärfunktion förbättras samt att spänst och elasticitet ökar. Passar alla hudtyper och speciellt den känsliga, fuktfattiga eftersom krämen även dämpar och lugnar hudirritationer. Innehåller b la jojobaolja(binder fukt, åkar hudens skuddsbarriär), hyaluronsyra(förbättrar hudens förmåga att binda fukt) och nyponfröolja.

Recovery Mask 50ml, 395kr- Lugnande, stärkande mask som jobbar på spänst, lyster samt klarare hudton. Lugnar blossande, reaktiv och röd hud, Innehåller b la mandelolja(vårdande, mjukgörande), humle (lugnar blossande hud), hyaluronsyra, sallatsspikblad(läkande egenskaper), A-samt E-vitamin. Passar alla hudtyper. Applicera på ren hud och låt sitta i 15 minuter, 2 ggr i veckan, eller sov i den för ännu bättre resultat.

Lift me up Sheet Mask, 1 ark, 125kr- Arkmask genomfuktad med kollagenserum och E-vitamin. En askungebehandling som ger omedelbar elasticitet och spänst till huden. Arket har även “öglor” som du kan hänga upp bakom öronen så att den sitter ordentligt på plats och som gör att man kan röra sig med masken utan att den glider runt. På rent ansikte placerar du masken och fäster sedan upp öglorna bakom öronen. Låt sitta i 15-20 minuter och efter du tagit bort masken masserar du in eventuellt överflöd. Mogen och fuktfattig hy passar denna mask till.

Så här tycker jag om produkterna: Av praktiska samt hygienskäl gillar jag att produkterna är i tuber. Dock blir ju vita tuber snabbt ofräscha i necessären när de beblandar sig med andra produkter. Clean Cleanser gör sitt jobb milt och effektivt men jag är ingen fan av rengöringsmjölker, även om denna är ett litet snäpp bättre eftersom den ska sköljas bort. 24 H Repair Cream är en jätteskön fuktkräm som absorberas snabbt och går bra att lägga makeup på med en gång. Jag har använt den en del på mina modeller och den har funkar jättebra varje gång. Skönt/praktiskt med en kräm som är för både dagen samt kvällen. Tummen upp för 24H Repair! Recovery Mask gjorde jag en kväll innan jag skulle lägga makeup, jag hade exfolierat huden innan så den lugnande delen av masken fick jobba extra mycket. Huden kändes mjuk och skön efteråt. Bra mask men inget jag gick igång ordentligt på. Lift Me Up Sheet Mask däremot, nu snackar vi. Jag älskar allt med denna masken. Den känns kylande och skön på ansiktet, den innehåller mycket produkt men ändå lagom mycket vissa sheetmasks är så indränkta att dom är som hala tvålar och därmed skitsvåra att få på. Dessutom är det GENIALISKT med den lilla upphängningsmekanismen som du sätter fast bakom öronen. Masken håller sig på plats och du får produkt även på området under hakan där man verkligen kan behöva lite extra spänst. Efter 20 min var nästintill all produkt absorberad i min hy och överflödet var lätt att massera in. Huden kändes fantastisk, uppstramad och strålande. Full pott på Lift Me Up Sheet Mask, verkligen en askungebehandling värd namnet!

Här ser du bättre den smarta upphängningsmekanismen på masken. Jag kunde utan problem gå runt som vanligt därhemma utan att masken gled runt i ansiktet.

Acasia Skincare hittar du här

New Swedish skincare from Acasia Skincare. Founder AnnaKarin Wahlgren has 30 years of working as a skintherapist with about 50.000 treatments on her hands. This is her contribution to the world of skincare. A cleanser Clean Cleanser,  a moisturizer 24H Repair Cream, a soothing, strengthening mask Recovery Mask and a Sheet Mask for mature and dehydrated skin. You´ll find the products here

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info