Penta technology from swiss clinic

4 years ago

 

SONY DSC

Jag kom i kontakt med Swiss Clinic och deras skin roller när jag satt i Swedish Beauty Awards 2015. Skin Rollern vann kategorin Årets Innovation det året och den har fortsatt skörda framgångar i b al Danmark och Norge. Nu kompletteras sortimentet med hudvårdserien Skin Series PENTA Technology som lanseras i slutet av december och idag var jag på lanseringsevent för de 5 produkterna. Dock är det så rykande färska att “bara” 3 av produkterna hade hunnit komma, men det var naturligtvis väldigt spännande att klämma och känna på dem.

SONY DSC

Penta Technology består alltså av 5 produkter: Micellar cleansing gel, face serum, Day cream, Night cream and Eye cream. Produkterna är framtagna för att förbättra huden i 5 steg:penetrera, återfukta, vårda, återuppbygga samt reparera.

SONY DSC

Produkterna innehåller flera olika typer av hyaluronsyror som skapas genom att man tvärlänkar olika hyaluronsyror vilket ger en högre fuktbindande effekt. De innehåller också flera olika peptider som jobbar på att reparera och återuppbygga huden. Ska bli väldigt spännande att prova, dom kändes ljuvliga mot huden på handen men det är en helt annan sak i ansiktet såklart. Återkommer snart med uppdatering.

SONY DSC

En massa härligt, gulligt och svåremotståndligt snask fanns såklart också på eventet. Jag tog med två popcornklubbor hem som blev högt uppskattade av mina  barn. Dem kunde knappt tro sin lycka när det ruckades på fredagsmysgotterier redan på tisdagen…

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info