Vinnare i watercloudsutlottningen!

8 years ago

img_4290.jpg Grattis Helena i Uppsala, du har vunnit Waterclouds Travelers Beauty Box Resekit. Eftersom jag själv, tro det eller ej, en gång ville bli arkeolog gick det inte att motstå fällande motivering: "Jag ska på arkeologisk utgrävning i Mellanöstern i juni och tistlar, bromsar, flugor, sol och skavsår sliter på kroppen. Hittills har jag klarat mig från skorpionsting och huggormsbett. Skorpionerna är inte så farliga men palestinsk huggorm dör man av efter fyra timmar om man inte får serum. En av våra grovarbetare mötte en huggorm men som tur var befann vi oss bara en halvtimme från sjukhus. Håret är också ständigt utsatt för stark sol, svett, klor i poolen! Jag vill prova svensk teknologi under Mellanösterns sol!" Så otroligt spännande, hoppas du får en fantastisk resa och att Waterclouds tar väl hand om ditt hår!
Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info