Remember juciy tube? here is juicy shaker!

5 years ago

Finns det någon som inte kommer ihåg Juicy Tubes? Dessa magiska, smaskiga, otroligt glossiga o klibbiga läppglans som kom år 2000. Fantastiska, tills det kom en vindpust hahaha, då satt allt håret i glanset. Härliga var dem iallafall och jag hade en hel hög.

Who dosen´t remember Juicy Tubes? These amazing tubes with yummy, extremly glossy and sticky lip gloss that were lauched in the year 2000. Amazing, until there was even the slightest breeze, then you had all your hair stuck onto your lips.. Even so I thought they were amazing and I had a bunch of them.

img_3763.jpg

Nu lanserar Lancome en uppdaterad syster till Juicy Tube: Juicy Shaker en närande läppolja med pigment. Förpackningen ser ut som en liten shaker och lanseringseventet idag hölls passande nog alltså på en bar, Bernies på Nosh & Chow i Stockholm. Juicy Shaker måste skakas innan applicering så att oljan och pigmentet blandas och själva applikatorn är en liten tjock, mjuk kudde som känns väldigt behaglig på läpparna.

Now Lancome is launching an updated sister: Juicy Shaker. An nourishing lip oil with intense pigments.The packning looks like a small drink shaker so ofcourse they had the launching event at a bar! You have to shake Juicy Shaker before application so that the oil gets mixed with the pigment and then you apply with the fat little cushion applicator.

img_3757.jpg

Juicy Shaker innehåller persikoolja, mandelolja, tranbärsolja samt rosenolja och kommer i 14 olika nyanser och dofter. Resultatet kan byggas upp från väldigt skirt till ganska intensivt. Riktigt heltäckande blir det inte, men funkar också bra över läppstift för att ge extra fyllighet och fin glans. Den känns otroligt skön på läpparna och kan nog lätt bli lika beroendeframkallande som sin föregångare, fast utan klibb och fastklistrade hårstrån i läppen. Hållbarheten på färgen på läppen återstår att se, jag börjar prova på riktigt imorron. Återkommer såklart ang det och även om den nya mascaran Hypnose Volume-á-porter, i ett senare inlägg.

The Juicy Shaker Contains peach oil, cranberry oil, almond oil and rose oil and it comes in 14 different shades and frangrances. You can easiy build up the finish from sheer to intense, but you will never get the same coverage as with a lipstick. You can however apply it on top of a lipstick and get a richer finish with a beautiful shine. The texture is amazing on the lips, smooth and nice I think it will be as addictive as I found the Juicy Tubes back in the days but with the stickiness and the hair-stuck-to-lips. How the color last I haven’t got the answer to yet, I’ll start investigating that first thing tomorrow. I will get back to you on that and also on the new mascara Hypnose Volume-á-porter, what i s is and what it does.

img_3759.jpg

img_3758.jpg

img_3761.jpg

 

Jag fick Berry-in-love med mig hem, här med bara en tunn applicering. Det blev en fin förstärkning av min egna läppfärg.

Konsistensen är otroligt skön, rekommenderar er varmt att testa.  Juicy Shaker kostar 225kr

I got to bring Berry-in-love home with me, here I just applied it once and really fast. a soft nice color that just brings out your own lip color a bit. 

 

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info