My precious, pat mcgrath pigments!

8 years ago

img_3831.jpg På söndag ska jag äntligen få leka loss lite igen, jag ska göra ett nytt beautyjobb då. Lagom till dess kom mina efterlängtade ögonskuggor från Pat McGrath labs. Superfina färger med massa lyster, det ska bli en fröjd att få gå loss med dem. Otroligt svåra att få tag i dom där skuggorna, dom ges inte ut i så många exemplar och säljer slut på nolltid så nu hoppas jag verkligen att dom är värda allt slit för att få tag i dem. Jag återkommer om det på söndag! Can't wait until Sunday. I will finally get to be really creative again shooting a beauty story. Just in time for that my longed for eyeshadows from Pat McGrath Labs arrived, yeah, so excited to see what they can do! I love the colors and the shiny finish. Very hard to get these pigments, limited edition that sells out in no time so I I have really high hopes that they will be miracle products. I'll let you know on Sunday. img_3832.jpg
Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info