The Way We Play
Guest Editor : Daniela Upmark

Guest Editor : Daniela Upmark


Daniela Upmark är vår första gästredaktör här på TWWP. Hon är gravid med sitt första barn och kommer att berätta allt om sin gravidresa här hos oss.

Välkommen Daniela!

Hej på er! Jag heter Daniela Upmark och är en 28-årig designer och entreprenör. Jag startade för snart 5 år sedan inredningsmärket: Bxxlght (www.bxxlght.com) och för 3 år sedan smyckesmärket: Blue Billie (www.bluebillie.com).

Jag är också gravid med min första barn beräknad till den 14 december, vilket fortfarande känns overkligt varje gång jag skriver eller säger det högt. Hur som helst så är det därför jag gästar The Way We Play, för att berätta allt om min första gravidresa som förstföderska! Jag kommer att uppdatera minst en gång i månaden och jag kommer låta min vän ställa frågor inför varje inlägg, så om ni redan har några frågor nu, hit me!

Hoppas vi hörs!

 

Guest Editor : Daniela Upmark
Guest Editor : Daniela Upmark
Guest Editor : Daniela Upmark
Guest Editor : Daniela Upmark
Guest Editor : Daniela Upmark

One Reply to “Guest Editor : Daniela Upmark”

  1. Anna says:

    Hej Daniella, Grattis till graviditeten! Jag ska ocksa fa min forsta barn den 16e december och driver ocksa tva foretag, varav ett ar i uppstarten men kan anda inte sattas pa hold da vi redan fatt in nagra kunder…. Jag skulle sa otroligt garna vilja veta hur du tanker kring bebis och dina foretag!! Planerar du att fortsatta driva dom som vanligt, eller ta mammaledigt och anstalla nagon for att ta over medan du ar borta. Alla sager hela tiden att man inte kan planera for mycket da beror pa vilken typ av barn man far (om de sover bra etc) men jag kanner anda att som egen foretagare sa maste man ju anda ha nagon from av plan. Ar man liten eller mellanstor men inte har ett stort team runt sig sa ar ju foretaget ocksa som en bebis som maste fortsattas att tas hand om…. kram anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.