The Way We Play

Skilda världar

12 months ago

Man skulle kunna säga att jag lever två liv. Det passar mig väldigt bra med tanke på att jag är lite ombytlig av mig och gillar båda mina världar. På veckorna lever min familj och jag i stockholm och jag jobbar i stan med det jag håller på med. Mode och yta. Detta är för mig ett stort intresse och har varit så länge jag kan minnas. Det som människor generellt misstar sig för om man gillar detta, är att man är en ytlig person. Jag tror att mina vänner, familj och jag själv skulle säga att ytlig är det sista jag är. Jag är rätt djup, extremt känslig och en person som känner väldigt mycket vad det än handlar. Man kan faktiskt gilla allt det jag tycker om utan att det är vad hela din värld handlar om.

I min andra värld så bor min familj och jag på landet i sörmland. Dit pendlar vi varje helg och lever landet liv. Där får jag grunda mig, vara i naturen och umgås med hästar som är min stora passion. Hade jag inte haft detta livet så kan jag ärligt säga att jag aldrig hade orkat bo i stockholm eller vara i den branschen som jag är i. För mycket yta och ytligt får mig nämligen att må riktigt dåligt. Den senaste tiden har det varit lite overload av det så då har jag cocoonat mig ännu mer i min landet bubbla och vårdat min själ. Nu är jag nyss hemkommen från en hästtripp till Belgien för att hitta en ny liten stjärna. Där traskade vi runt i ridkläder, osminkade och rufsiga i håret…

Nu sitter jag på kontoret på östermalm i stockholm med smink, fixat hår och paljettstrumpor. Skilda Världar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *