The Way We Play

Bloggen ja!

12 months ago

Jag hade ju en blogg ja. Liksom glömt bort det emellan allt annat. Känner att jag har lite svårt att räcka till just nu. Allt går liksom åt på jobbet. Mycket man vill hinna med men främst att vara närvarande med sitt barn och familj. Känner inte att det riktigt är som jag vill nu.

Är på landet efter en väldigt jobbig vecka. Skönt att få andas frisk luft och bara få vara. Känner mer och mer att man måste isolera sig i sin bubbla med “sina” människor. Folk kan vara riktigt elaka. Jag undrar vad det kommer sig av? Varför kan inte människor bara vara snälla och hjälpa varandra istället för att hacka ner och snacka skit. När jag var yngre så tänkte jag att skitsnack bland tjejer var något man växte ifrån. Kom ihåg att jag frågade min mamma när det skulle ta slut och hon svarade “tyvärr aldrig”. Som så många andra gånger hade min mor rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *