The Way We Play

Soool

8 months ago

Så skönt att vara i ett varm land! Har lite glömt bort hur det känns med värme. Hav och värme gör mig lycklig. Jag som är väldigt dålig på att leva i nuet blir helt plötsligt expert på att vara här och nu. Ioförsig inte så mycket att göra förutom att bada, äta och mysa runt. Tänk vad livet blir lite lättare när man kan vara utomhus hela tiden. När jag kommer hem är det knappt två veckor kvar tills jag och Meli åker till Los Angeles. Lite för mycket kul på en och samma gång nu, man måste kanske portionera ut det lite mer. Näää, det måste man faktiskt inte. Livet är rätt härligt nu. Det där kan ju gå lite upp och ner men just nu gillar jag livet så väldigt mycket. Känner mig väldigt tacksam och försöker liksom skicka ut det till universum lite hela tiden. Jag är tacksam. Namaste.

Här är en liten intervju med mig som Elle.se gjorde för någon vecka sedan om ni vill läsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *