The Way We Play

Heej!

8 months ago

Ja men då har jag börjat blogga igen då…Var ju ett tag sedan. Rättare sagt ca 5 år sedan, hänt en del sedan dess! Tycker det är väldigt trevligt att det är på den här fina sidan, man gillar ju thewayweplay!

Som sagt händer en del i mitt liv just nu. Fyllde 32 år i helgen, bara en sådan sak. Jag gillar att bli äldre…och visare:) Hade en tjejdrink hemma hos mig i fredags med några av dom skönaste tjejerna jag vet. Ovanför här är en av dom. Man skulle kunna kalla henne min andra hälft. Lever ihop med Amelia just nu när vi håller på att starta upp vårat fina showroom Artilleri16.. Det är det största som händer för mig nu. Att jag ska öppna butik…Har haft en längtan att göra detta i flera år men inte riktigt vågat. Nu kände jag för snart ett år sedan att man inte kan gå runt och vara rädd för saker. Provar man inte så händer ju ingenting. Så nu är alltså Simply Bollocks namnet på min butik som jag öppnar på Artillerigatan 16 i sthlm. Det är min lilla bebis<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *