The Way We Play

Namaste

11 months ago
namaste

jag frågade min man nyligen om han gillade smala kvinnor (förmodligen pekade jag på en smal kvinna på stranden och frågade “tycker du att hon är snygg?) då svarade han att han gillade vältränade kroppar.

och det har ju varit lite si och så med träningen för mig den här sommaren, så när elin (renck, jag vet inte hur man länkar på mobilen…) frågade mig om jag ville följa med på yoga, svarade jag genast ja.

och precis som elin, så vill jag nu bli vegan och bara yoga varenda dag. eller så dröjer det ett år till nästa gång igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 10 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden