The Way We Play

Summery

10 months ago
summery

jag har flugit tillbaka till stockholm för att jobba och lämnat familjen kvar i torekov. jobbigt, men också lite spännande att få vara “ensam hemma”. började titta på big little lies igår kväll,  och insåg att jag nog kommer att sträck-titta hela veckan.

en annan positiv sak, är att jag nu kan sitta framför datorn och göra inlägg. alla andra inlägg har gjorts från mobilen, och det är ju liksom lite si och så med det. därför också lite kortfattad, hade kunnat skriva spaltmeter om sardinien, t ex.

men det kanske kommer lite mer senare

 

summery

annars då?

jo, något stort har ju hänt. oscar har fyllt tio år. 10! tvåsiffrigt. jag har alltså varit mamma i ett decennium. och trots att jag upplevde en sådan hel massa saker innan jag fick barn, kan jag inte minnas en tid utan dem.

här är bilden som togs precis efter förlossningen. jag har gjort den svart/ vit för att bevara er blodet… kolla blicken! så sjukt trött, men ändå så sjukt nöjd. och lite hög också, antagligen.

summery

underbara oscar, så stor, alldeles för fort. någonstans inom mig vill jag ju att han alltid ska vara sådär liten som han var på bilden ovan. och någonstans så ser jag fram emot att få följa med på resan till att se honom bli äldre. så spännande!

summery

sen har vi bara hängt på stranden,

summery

gått på vernissage (obs! bilden till höger är tagen från vår tomt i torekov),

summery

drömt om inredning,

summery

haft gäster,

summery

och bara njutit av den magiska himlen i torekov

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 10 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden