The Way We Play

Womans rights

9 months ago

internationella kvinnodagen, något som sorgligt nog fortfarande behövs här i världen. oscar önskade sig ju “magisk krafter” i julklapp, så att han bl a skulle se till att alla hade lika rättigheter i världen. han hade nämligen hört i skolan att kvinnor i indien inte hade samma värde som män, något han tyckte var helt oförståeligt.

fantastiska madame tricot, som virkar dockor med mode-teman (och politik). och karaktärer som grace coddington och patty smith. allt som jag gillar, helt enkelt. ni kan följa hennes instagramkonto här

italienska modehuset missoni gjorde ett statement genom att låta alla sina modeller gå ut med “pussycat”-mössor, samma mössor som kvinnor bar under marchen i washington dc för några veckor sedan, för att just markera “womans rights” (tydligen fick även de som var på visningen en mössa, i wish…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 9 år, Hugo 6 år
[email protected]
instagram stylistmalin