The Way We Play

Jane birkin

8 months ago

sno stilen

när jag surfade runt på pinterest och letade lugg-bilder, hittade jag ju flera bilder på jane birkin. och då slog det mig (trots att hon har fått en hermès-väska uppdöpt efter sig) att ett av hennes signum var strandväskan. ni vet – en sådan där snygg, väska i strå som man vanligtvis har till stranden, eller till marknaden (om man nu skulle bo i t ex provence) för att lägga sina närodlade grönsaker i. jane bar ju sin väska överallt, även på stan, och den trenden ser man ju nu också. har ni (som jag) en strandväska som ni har släpat hem från någon exotisk destination, som sedan blivit liggandes längst in i garderoben, är det nu alltså dax att ta fram den.

  1. 1. annars finns ju den här ultimata strandväskan som alltså helst inte ska bäras på stranden, från balenciaga. jag önskar att jag kunde motivera det höga priset, eftersom jag “behöver den…”
  2. 2. över den hänger en sådan där perfekt t-shirt i silkes och bomullsblandning, från cos
  3. 3. om jane birkin hade varit ung idag, är jag övertygad om att det skulle vara halsband från blue billie som hängde runt hennes hals
  4. 4. stövlar från atpatelier
  5. 5. jeans i riktig 70-talsmodell, Mih Jeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 9 år, Hugo 6 år
[email protected]
instagram stylistmalin