The Way We Play

Malin Rudén


Livet osv…

3 days ago

det har varit några hektiska veckor. jag har jobbat en hel del, och samtidigt har vi haft visning på vår lägenhet. kombinationen har inte varit toppen. oscar kommenterade att min röst lät ironisk när jag pratade med honom. jag svarade att det inte är ironi – det är stress!

livet osv…

solen har ju skinit mycket denna vecka, men jag har knappt sett den, eftersom jag befunnit mig i en mörklagd studio hela veckan. men det finns inte mycket som gör mig så glad som att få jobba med det stora, svenska klädesmärket.

livet osv…

eller, jo, förresten, att få jobba med såna här härliga människor. det här jobbet gjordes strax innan jul, med energi-pillret sofi fahrman. vinkeln på den här modestoryn var att blanda sportaccessoarer med vanliga kläder, den sportiga attityden stod sofi själv för.

livet osv…

i helgen var det så visning av vår lägenhet och solen sken och lägenheten visade sig från sin bästa sida

livet osv…

det här med att uppdatera garderoben när man knappt hinner borsta tänderna, är ju uteslutet. så jag går mest omkring i min svarta uniform av polotröja och jeans. därför längtar jag mer än någonsin efter dessa örhängen från anni lu, som skulle lyfta vilken tråkig outfit som helst.

nu hinna ikapp med fakturering, redovisning och andra tråkiga nödvändigheter som hör livet till.

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 10 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden