Chachacha chaaanges

6 years ago

Nu går flyttlasset igen!

Vi ska flytta till Mallis senare i vår (!) så hus är hyrt där medans vi ska renovera klart vårat ruckel. (Bildfest utlovas asap) Samtidigt renoverar vi vår nya lägenhet här hemma som vi ska ha kvar som hem i Stockholm. Samtidigt är alla sjuka i olika omgångar, jag har konsultat på HM samtidigt som vi kör på med alla dusty projekt och jaa livet. mm etc.

Dvs just nu är kaoset ett faktum och jag vet inte var jag bor, vad jag gör och typ vem jag är.

Men jag vet i alla fall vad jag vill ha för vägglampor, badrumsgolv, färger, gardiner och typ nattduksbord så ännu har jag inte tappat inspirationen i alla fall.

Vi börjar med badrummet! Här kör vi något form av geometriskt mönster i olika sorters marmor som gänget på marmorinredning skurit till åt oss, sååå fint.

( Trots att de är prisvärda är ju marmor ändå marmor så där rök halva badrumsbudgeten. Sen festar vi ju vidare på mässingskranar o mässingshandfat och platsbyggt valnötsskåp för att säkerställa våran plats i lyxfällan dvs TUR att jag älskar vitt 15-15 kakel, för något annat har vi inte råd med just nu…)

Här är badrums-status vs inspiration.

chachacha chaaanges

Marmorbonanza

chachacha chaaanges
chachacha chaaanges

Vilken av dessa livsfarliga-vintage-elektricitets-hazards passar bäst i badrummet?

chachacha chaaanges

Målbild. Inte en hello kitty-el-tandborste eller ett paket Eldorados baby wipes i sikte!

chachacha chaaanges

Åh här kan man ta många långa bad. Med ett glas vin? En god bok?

Eller nej! Jag vet! Två barn, ett kilo lego och ljummet vatten med avdankat fruktigt badskum? Jey.

chachacha chaaanges

Ulrike · 6 years ago
Hei! Må først og fremst si at det er så gøy med oppdatering, synes bloggen din er megainspirerende! Herlig estetikk og så trivelig stemning på alt, måten du forteller på og sånn. Gratulerer med flytting til Mallorca, så spennende! Har et litt teknisk spørsmål angående det, håper du ikke synes det er for inntrengende. Mannen min og jeg snakker nemlig også mye om at vi har lyst til å prøve å bo litt et annet sted i Europa, typ rundt Middelhavet. Men det vi er litt usikre på er hvordan vi løser det med datteren vår som per nå er litt over seks måneder. Altså, hvordan tenker dere med barnehage/evt skole på sikt for Max og Lola? Lokalt spansk? Internasjonal? Lurer også litt på det med venner og nettverk og sånn, tenker liksom på om datteren vår får problemer på grunn av språket eller fordi hun kommer «utenifra». Igjen, håper du ikke tar deg nær av disse spørsmålene, er virkelig helt og holdent kun ment som virkelige spørsmål fordi vi så veldig gjerne vil gjøre det samme! Hadde vært fint å få vite litt om hvordan andre foreldre tenker om og løser disse tingene :) Heiarop og high five fra Ulrike, T og C

Ida · 6 years ago
Så herlig å ha deg tilbake.Elsker dine inspirende og morsomme innlegg her på bloggen.

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: [email protected] instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: [email protected]

instagram: fridasfinds