The Way We Play

Köksdrömmar

10 months ago

Kök i trä. Det bankar mitt hjärta för nu.

Vi håller på med ett projekt där vi ritat in ett kök i valnöt från Birch & Wood. Kan nog hända det får bli ett sånt i vårt nästa hem också. Känns varmt, mjukt och inbjudande.  Attribut som gjorda för dom där långa, bullriga middagarna man gärna skryter om att man ääälskar, men som i ärlighetens namn tyvärr blir av alltför sällan? Ska bli bättre på att bjuda hem folk. Inga ursäkter, nu är det vår! Stäng av Netflix Lina!  Våga kika ut ur idet, ta av dig pyjamasen och sätt på dig läppstift och en blus. Fram med chark och vin och voilá; Gästerna kan komma.

Bilder från Pinterest och den sista är köksexempel från Birch & Wood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *