The Way We Play

Hur gör djur

10 months ago

Det fick vi se häromdagen på Kolmården. Lola var mest intresserad av björnarna, (läs Bamse), men jag är barnsligt förtjust i zoo och att se exotiska djur live (såklart där dom har det bra), så jag hade träningsverk i smilgroparna efter heldagen bland killingar som skuttade och sa mähä jättefånigt, lejon som solade, konstiga mini grisar med leopardfläckar och knorrig svans.

Så imponerad över hur fint och rent och uppstyrt och STORT allting var. Såklart har djuren det betydligt bättre i sin naturliga miljö men jag fick i alla fall inte sån där ångest som man kan få på vissa Zoon över att djuren bor i burar och små hagar och inte får rum att springa. Så lyckad dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *