The Way We Play

Vem ser bäst i djungeln

10 months ago

…just det du själsfrände till ordvitsare. Zebran.

Kommer however aldrig byta ut leon mot ränder men kände att en vintage, (får man verkligen kalla något som typ är sent 90tal för vintage? Begagnat krafs?), Marc Jacobs kappa får nog följa med hem från N.Y och trängas hemma bland kattdjuren i garderoben. Särskilt eftersom till och med Gucci och Celine uppmuntrade till att kika närmre på detta djur med start förrförra hösten så nu kanske även ett mjäk om jag vågar.

(Dvs jag har låtit detta sjunka in ett par säsonger och hoppar förmodligen på zebratåget lagom tills det är omodernt igen).

Celine aw 15 / Gucci ss 17 /

Tack kära syster som låtit mig gå och flåsa dig i nacken på alla marknader och vintagebutiker vi va på och som inte blir irriterad (läs inte visar att du blir irriterad) när jag snabbt som attans kniper allt du rejectar. Den här Frida kommer du ångra att du släppte taget om.

Ska inviga imorrn om det inte är snorigt-kallt som vanligt. Ska bli mkt spännande att se Edins reaktion iom det ständigt rådande köpstoppet på djur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *