The Way We Play

Pirr i magen frukost

7 months ago
Idag drar jag och syrran till NY. Har alla mina finaste blusar och leopardplagg i resväskan och sitter nu med Starbucks obligatoriska Pre-new-york-enorm-coffe2go på tråkigaste terminalen på Arlanda och låtsas att jag är blasé och världsvan inte håller på att kräkas av förväntningspirr och att jag inte legat sömnlös hela natten för att planera outfits och googlat vintagebutiker och taco ställen och takterasser.

Började dagen SÅ fantastiskt med frukost med bästis och syster på Strandvägen 1 som bjöd på  födelsedagsfrukost för att det var 4 år sedan dom öppnade. Kändes überlyxigt och jag är redan ljusår ifrån snoriga näsor och utspillda ärtor men kommer förmodligen sakna näsornas ägare innan jag ens landat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *