The Way We Play

Flea finds

8 months ago

Vi kör sista dagen i Palma och jag är nöjd med att ha fått en marknadsdag som gran finale.

Lola fyndade 5 små plastdinosaurier som vi förmodligen kommer behöva operera ut ur Max mage inom den närmsta veckan. Jag fyndade hästhuvudsformade bokstöd i marmor som kommer kosta mer i övervikt än vad jag betalat, (och jag har sen gammalt köpstopp på djurformat hemma), djurlampor i mässing till barnens rum och en excentrisk kaftanklänning till mig själv så att jag ser ut som en extremt vit afroamerikansk kvinna i sommar.

Ville köpa mycket mer men ska bara köpa hus här först så att jag kan släppa lös min inre Kvinna-på-gränsen-till-nervsammanbrott till fullo! Det kommer blomma året om om ni förstår hur jag menar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *