The Way We Play

Striped sunday

8 months ago

Vi kör ränder jag o Lola. Och tvättar det grå från fönstren och hejar på våren.

Lola i HM Studios kids fina tisha och jag i denna från Stories med knyt på armen. Fint till blå 501:or i sommar med solbrända anklar i loafers med tofsar och gladare humör.

Dock var humöret iaf på TOPP häromdagen när jag invigde mina ränder vid ett besök på SVTs lager för props/möbler/rekvisita. ÄLSKAR DENNA PLATS. Ville vara kvar i timmar. Dagar. Hann i huvudet inreda filmer i olika tidsepoker, pinterestiga lador på landet med lyktor i träd, kall corona i plåtbadkar fyllda med is och bohemisk dukning på ruffa långbord. (Ni vet vilken sorts bilder jag menar). Brooklyn loft med jättefönster och cementgolv och ett par Lenny Kravitz videos. (Heter det fortfarande videos? Gör artister fortfarande videos? Finns Mtv kvar? Ser ungdomarna på Mtv på TVn då eller streamat detta på nån platta av ngt slag? Lever ens Lenny Kravitz? Jag är uråldrig på så många sätt).

Ps såg bla en del props från Ernst jular och Ernst somrar och Ernst gud vet allt och nickade igenkännande för mig själv och kände mig mysigt nöjd och trygg. Varför känner jag ens igen dom? Varför erkänner jag att jag känner igen dom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *