The Way We Play

New york new york

8 months ago

Ska till NY med syrran i slutet av April. Halleluja. Amen.

Så när valfri unge snor-nyser mig på axeln på valfri cashmeretröja eller målar på valfri vägg med valfri vattenfärg som faktiskt inte alls är så vattning som man kan tro, eller valfri äkta man kommer hem sju istället för sex och jobbar lördagar och ibland söndagar samtidigt som valfria barn är sjuka/har hjärnskakningar, berättar sanningar för mig (-Du är inte gullig alls mamma, du är läskig! etc mm), samt går igenom diverse trotsåldrar man aldrig hört talats om, så räknar jag till 10 och blundar och tänker new yooork, new yooork.

En outfit som känns väldigt angelägen att på något sätt ha med sig i resväskan, är en randig krispig skjorta ihop med lika randig krispig kjol.  Vintage clutch från Hermés och tofsloafers från Churchs. Eller nej Cortez jympadojja? Eller nej, vita Eytys.

Okej NEJ nu vakna en unge. Nej båda. 1.2.3.4…..10 hejdå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *