The Way We Play

Bon ballerina

11 months ago
Bon ballerina
Bon ballerina
Bon ballerina

Stundtals förvånas jag över min egen hjärna. För tre år sen eller liknande skrev jag ett långt inlägg om hur jag inte kunde förstå hur vissa plagg eller assessorer drick sån spridning och affektionsvärde. Jag skrev bland annat om ballerinaskor med klack som en företeelse som kejsarens nya kläder. Där man lurats in i att tro att det på något sätt var smickarende.

Nu har jag de senaste året letat efter de perfekta ballerinorna med klack. Alltså gjort en såkallad 360, en kappvändare, en pudel etc.

Nu är det inte längre ett mysterium för mig- nu är det en del av min egna sanning. Eller så är jag bara lika lättpåverkad av marknadsföring som en annan. Men jag vill nog hellre skylla på att man förändras…

De här hittade jag på Nitty Gruttys rea och jag älskar dem kravlöst.

2 Replies to “Bon ballerina”

  1. Jag har precis hittat hit och jag tycker så väldigt mycket om bloggarna här. Din med! Vill ha typ allt du har på dig!

    1. Men tack snälla, vilken fantastisk komplimang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]