The Way We Play

Black betty

12 months ago

Svart klubb

Första kvällen hade jag bokat bord på L’entrees de artiste. Restaurangen gömmer sig bakom en dörr av grönska, rung, mässing med deco mönster. Innanför döljer sig en oas av gamla böjträsmöbler, ljuslyktor, ateljéfönster och en massa, massa, massa högljudda fransoser. Precis som man vill ha det. Jag bokade bordet redan i Dec, det kändes som om det var ett smart dag. Ni får ursäkta suddigheten men vi har här vart uppe i 18 timmar och mår väl typ som vi ser ut. Titta på alla fina möbler istället ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]