The Way We Play

Naked

7 months ago
Bohemiskt näck

Jag har ofta doftljus i sovrummet som ska skapa en liten sensuell feeling. Är ju den enda platsen i livet där man på riktigt kan behålla någon form av sexualitet och privatliv numera. Därtill står ofta Byredo’s Lipstick eller någon annan pudrig bohemisk ljusgrej därinne. Nu har jag hittat dessa! Det Parisplacerade parfymhuset overose. Nu har vi doften Nudesse härinne och det är någon fr.o.m. Av naken, kryddig, rosdoft. Fullkomligt älskar den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]