The Way We Play

Lately

7 months ago
Vår gata i stan

Min bror råkar vara sambo men min bästa vän sedan 15 år tillbaka. Det gör att min bästa väns ungar är mitt barns kusiner, kan ni tänka er så härligt och praktiskt. Vi bor dessutom i samma kvarter, som rena brady Bunchen. I vårt kvarter ligger även en massa butiker man kan tränga sig in i då snön plötsligt slår till. Sen kan man vara superhipster på Tvärgatan för där sitte är alla andra super hippa typer men gräddfärgade solglasögon. Man kan gunga med alla andra uttråkade ungar som rastar sig på lilla plätten vid Mariatorget och knyta massa nya bekantskaper med hundägare och pilatestränande… Ja det är helt enkelt ett rätt majigt ställe vi bor på. Man kan hoppa parkour vid slussentorget och allmänt insupa avgaserna. Som ni märker väger jag pros och cons med stan. Det står mellan villaliv och stadsmyror nu. Så svårt att bestämma sig… så svårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]