The Way We Play

Bullet

7 months ago

Fredagsgåvan

Hej lilla vännen!

Jag har blivit av med min Triobag, min vapendragare verkligen. Men då dyker denna lilla trösterika stjärna upp på himlen när allt kändes nattsvart. Trots att jag saknar min gamla skinvän så kommer jag och kulan trivas rätt bra ihop. Dessutom får man lixom plats med allt ur en lite lassa ned allt i en salig röra känsla med modellen som passar mitt liv aldeless utmärkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]