The Way We Play

Right here right now

8 months ago
Vardagsglädje

Just nu har jag sånt flow. Ni vet när man haft det lite tufft ett tag och så vänder det. Eller man får det att vända. Jag känner mig så glad över de lilla sakerna. Att jag kan mata fåglar med en mycket intresserad två åring. Att jag kan cykla runt Sthlm i solen och känna mig fri som på studenttiden. Jag är smått förälskad i blåbärs müsli och även så i alla 70tals inspirerade cropped flared jeans som finns på marknaden. Titta på dom här från monki.

Tre huvudregler den här veckan:

Läs något varje dag, som inte visas på en skärm.

Titta upp ibland, typ på moln, fasader eller frisyrer.

Ät mer blåbärsmüssli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]