The Way We Play

Friday flowers

8 months ago

Piffigt

Ni är säkert likt mig väldigt förtjust i fredagsbuketter. Jag får en nästintill nästan larvigt oproportionell känsla av nöjdhet när buketten är smittad och klar. köper ofta mina blommor på Bunches då jag tycker dom håller sig länge och fint samt att utbudet är lite roligare än torghandeln. Egentligen så gillar jag tanken om torgköp mer som den gräsrots sosse jag är. Men vem vill kasta pengar i sjön?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]