The Way We Play

Flower power

9 months ago
Kvinnokärlek

En allt igenom kraftfull dag. Jag föreläste hela förmiddagen och svassade runt i någon hybrid mellan vintrigt Khasmir och skir blommig fransk. (Inga modellskills what so)

Därefter åt jag lunch med kollegor och fick diskutera dystopi och framtidstro i två timmar. Kaffeverket hade galet fina kreationer som inspirerade mig. Jag unnade mig en sväng på Åhléns när jag skulle köpa blommor på Bunches. Fira mig själv med blommor. Blev nästan så att jag firade lite väl intensivt med den här smått magiska vårklänningen från Ganni, men lät faktiskt bli. Får önska mig istället…

Därefter kämpade jag mig igenom Pilatesklassen iom att det är något av det bästa jag vet. Core utan svett på något vänster. Allt som allt en super fin “jag-dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]