The Way We Play

Bikers 3 months ago

Stålhästen

Vi är med transportmedel. Eller snarare “upplevelsepark”! Gud så härligt det är att cykla hela familjen . Inget tjafs, ingen vagn, alla glada och trallandes (varför gjorde vi inte detta tidigare?). Jag köpte en stålhästen som monterar, levererar och servar cykeln efter behov. Köpte barnsadel och hela kittet på samma ställe. Enklare blir det inte. Gjorde helgen och kommer nog göra hela vår-sommar halvåret till ren upplevelse centrat.

Som ni förstår saknas bra bildmaterial då vi cyklat, cykling kräver säkerhet hjälm och inga fingrar på telefonen (hör du mig John?) men en liten mobilbild kan man klämma in på promenadvägen.

Klämde även in lite trehjuling på lördagen. Som en galen sportigfamilj typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *