The Way We Play

Syskonkärlek

9 months ago

Äntligen är han här! Nikki behöver inte säga det med ord, jag märker verkligen hur lycklig hon är över att äntligen fått en lillebror. Ända sen hon lärde sig prata har hon tjatat om att få ett syskon och äntligen har hon fått sig en lillebror.

Hon är så otroligt fin med honom, nästan lite för fin för hon kan knappt hålla sig en sekund från att lyfta upp honom, ge honom mat, somna, byta blöjor, leka eller bada honom.

Ett visst extrabehov av uppmärksamhet kan jag känna att hon möjligen har men det är verkligen otroligt lite. Troligen kan hennes ålder och “mognad” vara förklaringen såklart. Hursomhelst känns det väldigt skönt att hon enbart ser det mysiga med ett syskon. Hon har inte ens klagat på att han skriker på nätterna.

Dock har hon precis lika svårt att vakna som vanligt på morgnarna och i morse frågade jag henne:

-varför är det så svårt att väcka dig?

-jag vet inte, det måste vara någon slang som sitter fel.

 =) //Emil instagram @emil_kullanger     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *