The Way We Play

Svenska vårtecken

9 months ago

Tror nog alla känner likadant efter helgen. Vad hände med vädret!? I fredags var varenda uteservering full och vartenda bord var fyllt av glas med årets första glas rosé. Som alla andra sprang jag ut så fort jag bara kunde när man vaknade till ännu en härlig dag med sol och knoppar på träden. Gick en lång promenad på söder och avslutade med en sen lunch på Ai Ramen. En rolig sak med svenskarnas beteende (och mitt eget) är att jämföra olika platser vid olika väder. Nytorget i lördags liknade en festivalplats mot att igår på lunchen vara precis heltomt…

Vi har precis fått hem vår nya bärsele från Cybex som redan är min nya favoritsele. Har testat lite olika märken och modeller förut och kan konstatera att den här är den garanterat snyggaste och skönaste selen jag burit. Det bästa med att bära sele är att man får vara så nära sitt barn hela tiden och att man blir väldigt rörlig och smidig när man är ute på ärenden. Och bor man så centralt och med så mkt spring i benen som jag gör då är det ett viktigt redskap, både för komfort och look.

Ser fram emot fler framförallt varma dagar nu framöver!

/Emil

instagram @emil_kullanger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *