The Way We Play

Lite nya baby- och inredningsfavoriter

9 months ago

Som många andra nyblivna föräldrar letar man ständigt efter nya kläder och ny inredning. När vi fick reda på att Amanda var gravid började vi med att byta sovrum så barnen skulle få det största rummet och ha mycket plats att leka på. Vi har målat och fixat och donat och införskaffat en massvis nytt. Det gamla sakerna har vi antingen skänkt bort eller sålt på loppmarknad eller blocket. Och när man rensat ut och börjar finna en röd tråd känns det väldigt roligt att hitta nya fina saker. Här kommer några nya favoriter med vår super favorit Bill!

// Emil

instagram @emil_kullanger

Onesie från Gray Label / Muslin blanket från Les Enfants

 Pläd & kudde från OYOY / Onesie från Gray Label

Golvkudde från OYOY / Kläder från Gray Label

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *