The Way We Play

Dela rum + nya leksaker

9 months ago

Än så länge har Nikki haft sitt rum i princip för sig själv men det är bara veckor från att vi kommer vara där mer och mer. Bill har ännu inte så mkt saker i rummet men på hyllan kan ni se lite ärvda leksaker från Nikki som han snart kommer ha nytta av.

Häromdagen rullade det även in en super cool gåbil från Jollyroom som har massvis med fina leksaker. Bilen är både vacker att se på och kommer användas flitigt av Bill så snart han blivit lite större. Vi har mkt fria golvytor hemma så det blir nog ett och annat bilrace framöver.

Nikki är lite avis dock, men som tur är fyller hon år nästa vecka så då får vi försöka kompensera henne =)

Ha en skön helg!

//Emil

instagram @emil_kullanger

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *