The Way We Play

Påsken

7 months ago

Första påsken för Bill och han fick naturligtvis bli kyckling, yngst i kullen som han är. Nikki stylade och sminkade sig själv till klassisk påsk kärring. Vi brukar alltid åka bort under påsken men nu när Bill är så liten så valde vi att stanna hemma i stan och bara mysa.

Vi har målat ägg, gjort pärlplattor, marsipan kycklingar och massa andra figurer, bakat kardemumma bullar med mandelmassa, träffat vänner, ätit gott och bara haft det väldigt skönt.

I lördags hade vi äggletning i Tyresta Naturreservat. Har ni aldrig varit där så åk dit. Jag brukar åka till Naturrum men körde fel den här gången och kom nästan till Vendelsö. Men den delen var mycket mindre besökt och med ruffare natur så det blir nog dit nästa gång vi inte tar med barnvagn.

Avslutade helgen med att introducera en utelunch för Amanda på Rosendahls trädgård som hör och häpna hon besökte för första gången idag. Trots väldigt märkligt väder har vi haft en superhelg.

Kanske kan låta självklart men det viktigaste är inte vad eller hur mycket man gör utan vilka man gör det med och att man njuter. Och jag älskar verkligen att hänga med hela familjen. Så glad att jag hade Nikki denna påsken så vi fick några dagar lediga tillsammans!

//Emil

instagram: @emil_kullanger

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *