The Way We Play

Nytt parfym märke. muro scents

9 months ago

Jag hälsade på hos min vän Wolf som just nu håller på att förbereda lanseringen av sitt varumärke Muro Scents. I korthet så gör dom dofter i olika former men är mer inriktade på rökelser, oljor och andra traditionella parfymtyper. Jag har fått prova en hel del av produkterna redan för ett år sedan och det har varit väldigt spännande att följa deras utveckling. Deras första parfym heter Nordic Musk. Det är som en lättare och fräschare variant av den traditionella Musk doften från Kiehls som även för känslan till just Skandinavien. Funkar som den traditionella Musken både för killar och tjejer. Amanda använder den dagligen och det är många som frågat vad hon använder för parfym och vill ha samma (tyvärr kan man idag inte få tag på den annat än från deras showroom i nuläget).

Jag har länge haft rätt nischade och speciella parfymer, eller ja jag har alltid haft det faktiskt om jag tänker efter. Och nu har dom lyckats få tag på en av enligt mig och många andra en av världens bästa näsor Mark Buxton. Han har gjort legendariska parfymer för bland annat Givenchy, Versace, Van Cleef & Arpels, Paco Rabanne, Lagerfeld, Burberrys, Cartier, Chopard, Ferré… Och en av mina absoluta favoriter Comme des Garçons.

När jag var på besök fick jag dofta på 4 samples som Mark precis tagit fram och jag kan säga att dom garanterat kommer bli omtyckta! Av de fyra var 3 helt galet goda.

Deras plan är att lansera under sommaren/hösten, så håll utkik!!

//Emil

instagram @emil_kullanger

One Reply to “Nytt parfym märke. Muro Scents”

  1. Karolina Karlsson says:

    Hej!
    När vi bodde på hotell i Sthlm för några veckor sedan hade hotellet hudprodukter fr Nordic musk från muro scent och jag fullkomligt älskar den hudlotionen och duschkrämen och jag undrar nu om du vet var jag kan köpa dessa produkter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *