The Way We Play

Morsans återkomst

7 months ago

Halloj! Jag har ju, som den uppmärksamma kanske märkt, inte varit så värst aktiv sen jag skrev ett inlägg där på BF-dagen och redovisade mina tidsfördriv i graviditetens absoluta slutskede. Känns för övrigt som hundra år sedan. Eftersom min kille har varit desto mer aktiv, för att inte säga hyperaktiv, så har ni ju åtminstone inte behövt lämnas till ovissheten. Förmodligen vet ni mer än mig om vad vi haft för oss de senaste veckorna, för själv kommer jag knappt ihåg någonting. Tiden har visst en tendens att flyta ihop litegrann när man precis blivit förälder till en liten bäbis som vänder upp och ner på ens dygn och känslor och verklighetsuppfattning och hela köret. Ska inte skriva så mycket mer just nu (ville mest bara säga halloj!) men tänkte minsann återkomma med både förlossningsberättelse, bäbisprat och lite annat smått och gott så fort jag har små stunder till övers.

Bilden ovan får illustrera en typisk dag i mitt liv just nu. Djur och barn och bröstmjölk i en fantastisk (läs: kaotisk) symbios!

/Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *