The Way We Play

Kokbok från joel åhlin

8 months ago

Min vän Joel har äntligen släppt sin första kokbok! Var inne på Papercut där den har smygpremiär tills på måndag då den släpps hos resten av bokhandlarna.

Joel har tidigare arbetat på Le Rouge i Gamla stan och Tjoget vid hornstull för att som senaste projekt starta tillsammans med mästerkocken Filip Fasten restaurangen Agrikultur. Har inte hunnit dit ännu trots att dom har haft öppet i ett år men ska verkligen se till att göra det. Joel har för övrigt ett superfint instagramkonto med mycket inspirerade bilder på mat från alla världens hörn.

Fick även min tids bästa matresa när jag var nyseparerad och tog en impulsresa till Barcelona. Joel gav mig då en lista på alla restauranger jag skulle gå till och precis vad jag skulle äta på varje ställe. Det var helt fantastiskt.

//Emil

instagram: @emil_kullanger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *