The Way We Play

Det är mycket jobb med träbåtar….

7 months ago

Amandas mamma är i stan och efter mini släktträff med hennes syskon och Amandas kusiner hemma hos oss under förmiddagen tog vi en promenad till Långholmen och hälsade på min vän Gustaf som gör iordning sin båt inför säsongen.

Och vad är det man brukar säga? -Det är mycket jobb med att äga en träbåt. (kan rekommendera att inte säga det till någon som äger en träbåt om ni vill vara vänner)

Nja, jobb är det väl inte. Snarare livsstil och det finns nog ingen som passar bättre på sjön eller med en träbåt än just Gustaf. Han tar det hela vägen. Med en sjömanshatt som är ärvd och med en av marinans finaste motorbåtar från 30talet får han vilken båtlös plastälskare som helst att vilja köpa sin egen träbåt.

En super härlig dag med kaffe och sol på bryggan i flera timmar som avslutades med långpromenad runt södermalm.

// Emil

instagram @emil_kullanger

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *