The Way We Play

Bäjbi

7 months ago

Bäbisprodukter är än så länge ett ganska outforskat område för mig, men något jag verkligen är supernöjd med är produkterna från det svenska ekologiska hudvårdsmärket Bäjbi. Det sista man vill är ju att utsätta den mjuka och gosiga bäbishuden för en massa toxiner och skit och då känns det himla bra med grejer som är helt eko, som innehåller naturliga råvaror från närproducerade gårdar och som dessutom tillverkas i en familjefabrik i Nacka.

Wipe Spray använder jag dagligen när jag byter blöjor, både efter bajsfester och när jag bara vill rengöra lite extra i känsliga veck och sånt. All Over Oil använder jag också nästan varje dag, oftast när jag masserar Bills mage eftersom det känns lite mysigare än att köra utan olja. Fungerar även jättebra när huden är torr och är toppen när man badar – både som kroppsrengöring och schampoo. Butt Cream har jag smörjt vecken med (efter Wipe Spray-rengöring) när dom känts extra torra och irriterade. Relaxing Bath Oil har vi droppat i badet – mest för att det känns lite extra mysigt och luktar gott (alla dofter kommer dock från råvarorna – så inga tillsatta parfymer).

Lite dyrare än de vanliga prylarna man köper i mataffären och på apoteket (Bäjbi säljs förvisso också på vissa apotek), men SÅ värt det.

/Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *