The Way We Play

Sov gott!

10 months ago

Den vanligaste frågan när man får barn är: får ni sova något?

Och svaret är, ja det varierar (som för de flesta människor sover man olika varenda natt).. Vissa nätter sover vi bra och vissa sämre. Ett barn äter ju varannan var tredje timme och det inkluderar ju även nätter så någon längre sammanhållen sömn får man ju inte. Och de dagarna innan helgen nu så hade Bill ont i magen vilket betyder att han sov max 30 minuter utan att vakna av sig själv och efter 4 såna nätter så känns en timmes sömn som ren semester. Men är det så jobbigt att vakna på nätterna? Jag och Amanda har många nätter planerat hur och vem som ska sköta matningen & blöjbytena redan innan. Jag tycker det är super för då håller vi en jämn balans och energi och båda får känna att man tillför lika mycket.

Bill har för vana att just på nätterna ligga vaken och titta och helt ärligt så finns det nog inget mysigare än en liten bebis som ligger på ens mage hud emot hud. Små små andetag och ögon som tittar nyfiket ut i tomma intet. Så avslappnade att det känns som en värmekudde. Det är den ultimata rofylldheten just nu. Toppen av allt är nog när Amanda och Nikki snarkar bredvid och katterna ligger på fotanklarna och spinner. Och att sova i en riktigt skön säng med bra lakan gör susen med =)

Så svaret på frågan blir. Jag sover gott varenda natt!

Kram

//Emil

instagram: @emil_kullanger

bäddset i linné från NGbaby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *