The Way We Play

Nikki möter bill

11 months ago

Nikki har varit i Spanien med sin mamma över sportlovet och kom hem sent igår kväll. Jag hämtade henne i skolan precis när lektionerna tog slut och vi tog en liten promenad på stan ihop innan vi gick hem. Hon var så duktig och gick direkt in i badrummet och tvättade händerna innan Bill fick sitta i hennes knä. Hon såg så lycklig och belåten ut för att äntligen få träffa sin lillebror. Hon har ju trots allt väntat på ett syskon sen den dagen hon föddes i princip. Äntligen äntligen äntligen fick hon hålla i honom och även ge honom lite mat på flaska. Och hon gjorde det som ett proffs, som hon aldrig gjort annat än att ta hand om ett lillasyskon. Hon kunde inte hålla sig utan var tvungen att springa från sitt rum flera ggr för att säga godnatt innan hon slutligen somnande. Äntligen är han här!

//Emil

(alla nikkis kläder på bilderna är från H&M Studio Kids ss/17)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *