The Way We Play

Bill! 3460g / 51cm

11 months ago

Äntligen är han här! Som vi har väntat! Jag har nu blivit tvåbarnspappa, Nikki har blivit storasyster, Amanda har fått sitt första barn och framför allt har vi nu äntligen fått träffa vår Bill!!

Han är så otroligt fin & mysig och jag har nog varit ca 5cm som längst från honom hela tiden sedan födseln igår natt. Allt gick bra men tog en hel del tid. Barnmorskor har alltid legat mig varmt om hjärtat men Hanna & Hanna på BB SÖS var av en helt egen liga. Vi gick igenom 4 arbetslag och dom här två tjejerna var helt enkelt otroliga. För evigt tacksam!

Och Amanda alltså! 4 krystningar på 12 minuter. Hon sa knappt ett ljud och hade bara epidural. Helt otroligt cool. Hon hade endast sovit 4-5 timmar sen i tisdags morse och knappt ätit en tugga och imponerade stort på oss alla med sitt lugn och hantering av all smärta. Bill är helt perfekt och ligger och myser med oss i sängen på Hotell Årstaviken nu. Finns massa detaljer men summeringen kan ges att amanda har varit helt fantastisk och Bill är ett väldigt välmående och fint barn!

Vi är så sjukt lyckliga!!!!!

//Emil

instagram @emil_kullanger

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *