The Way We Play

Dolly style superfan

11 months ago

Dolly Style!

Nikki älskar Dolly Style. Det går inte att förklara på annat sätt. Troligen är det hennes första riktiga idoler, och det går inte många minuter utan att det nynnas, sjungs, kollas på youtube, lyssnar i högtalarna, eller gör egna videos som deras Musically konto.

Idag har hon äntligen fått hem sin peruk! Hon hade deras t-shirts innan som faktiskt är super fina! Och sen köpte vi rosetten och sen nu då peruken.. Tror det räcker med merchandise för ett tag och vi planerar nu istället att ta nästa möjliga tillfälle att åka och se dom vart dom än spelar så Nikki förhoppningsvis kan säga hej och få deras autografer också.

F-n va härligt det är att se någon se upp till någon annan. Blir varm av kärleken och den beundran man ser i hennes ögon. Så länge sen jag själv hade någon idol på det sättet. Det skulle va Massive attack kanske och några till…….. Men känslan man har som barn den är obeskrivlig att få ta del av. Barn äger som gör det möjligt att uppleva dessa känslor en gång till i livet!

//Emil

instagram: @emil_kullanger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *