The Way We Play

Bf idag

11 months ago

Då var alltså Bills beräknade ankomstdag nådd. Även om han inte har kommit än känns det rätt skönt eftersom det innebär att allt från och med nu “bara” är lite jobbig extradagar som jag ändå inte kan påverka nämnvärt. Värre var det i v 37 där det också hade räknats som inom ramen för vad som är normalt, men likagärna kunde vara typ 5 veckor fram i tiden. Nu håller jag mest tummarna för att han kommer någon gång denna veckan. Tiden fördrivs med TV-tittande, badande, ätande, lite inför förlossningsläsning och en hel del tecknande (har någon idé om att jag ska bunkra upp med skisser till illustrationer som jag kan pilla vidare med sen när Bill har kommit, som om jag kommer prioritera det första veckorna haha…).

Hinner väl kanske med lite mer bloggning också här i min uttråkning. Emil tyckte vi skulle blogga om förlossningsväskan (han har som ni hör blivit ett riktigt praktexemplar av en sann bloggare), så det kommer om jag hinner innan den ska packas upp på BB!

/Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *