The Way We Play

S u m m e r

8 months ago

Om ca tre veckor åker vi till Frankrike. Flyg till Nice som vi brukar sen har vi hyrt ett rosa (!) hus med rund (!) pool i Grasse. Detta bokades innan vi bestämde oss för att skiljas men vi kör ändå. Härligt med Frankrike och vi är ju fortfarande kompisar. Hade det inte varit barn inblandade kanske det hade sett annorlunda ut men är ändå tacksam över att vi är två vettiga personer som inte är osams eller tycker olika. Kanske därför det funkat så himla bra i alla år… När folk frågar hur jag mår brukar jag jämföra det med att du är på ett jobb som du inte riktigt trivs på, sen får du sparken och det känns jobbigt men också skönt. Lixom en nystart i livet. Om jag bara ser till mig själv och lämnar allt med barnen utanför så känns det faktiskt väldigt härligt justnu. Jag tar vara på saker som jag annars inte sett eller uppskattat. Att behöva jaga någons uppmärksamt kanske är bland det jobbigaste och det vet man ju inte förens man är på “andra sidan”. Lära sig att vara ensam och att älska sig själv kan nog vara det nyttigaste jag gjort och fortfarande gör. En liten mini update från singel-morsan!

//E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elin Ullenius

Elin Ullenius, jobbar på Tiger Of Sweden. Barnen Louie 5 år oh Ettie 2,5 år. Instagram: elin.ullenius kontakt: [email protected]