The Way We Play

önna sej

11 months ago

Nu jäklar är spenderar byxorna på! Nu unnas det och göttar det sig som om hälften vore nog. Jag har varit på spa i två dagar. Det är fasiken inte illa pinkat.

Först var jag med tjejkompisar på Torekov hotell. Eftersom vi hade fått feeling dagen innan att vi skulle göra det där så fanns det ju så klart inga tider för några behandlingar.  Men vi var där och drack vin, bastade och tvagade oss.

Sen cycklade vi ner på byn och käkade på Hamnkrogen som alltid är ett säkert kort. Världen bästa fisk

 

Önna sej

Som sagt, vi fick ta tag i biffen själv med skum-masker från Apoteket.  

Önna sej
Önna sej

Jag badade isvak. Eller kanske inte direkt en isvak men kallpool var det. Och kanske inte direkt badade utan nog bara doppade fötterna.

Önna sej

okej här har det lagt sig lite, men satan vad man är tvungen att gå loss på att klämma lite efter timmar i ångbastu.

Önna sej
Önna sej
Önna sej

Bea Å och Rebecka. 

Önna sej

Bea Åkerlunds glajjor och väska. Alltid lite coolare än alla andra. 

Dagen efter så var det dags för Johan och mig att gå på Torekovs warmhusbad. Där ligger man i badkar med sjögräs i. Och nja vad ska man sägs om det, skönt med bad, men lite tryckt stämning när en kommer en och ska skrubba en med sjögräset. Enda jag kunde tänka på var hennes stackars rygg där hon stod böjd över badkaret.

Önna sej

Alltså vattnet är brunt för att det är sjögräs i. Inte för jag var smutsig.

Önna sej

Fick höra att ska man vara naken, vilket tydligen min man var i rummet bredvid. Jag satt i baddräkt. 

Önna sej

Och nu skulle man kunna tro att det räcker med göttigheter, men icke. Nu sitter jag och Johan i bilen och är på väg till Götet, till Way out west. 24 timmar barnfritt har startat nu!! Det har aldrig hänt tidigare. Pirrigt.

Följ mig på instagram så ska jag försöka köra lite instastory, ska inte bara göra boomerang, lovar.

e.renck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Renck

Familj: Gift med Johan och tre barn, Jack, Harriet och Max. Bor i New York.